Dette indlæg har været læst 2595 gange!

Trump har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, som han modtog for reality-tv-programmet The Apprentice.

Trump var registreret som demokrat mellem 2001 og 2009.

SPY Magazine sendte engang nogle af verdens rigeste checks på knap 25 øre for at se, hvem der ville hæve dem. De eneste to der gjorde, var en våbenhandler og Donald Trump.

Trump har forsøgt at varemærke sætningen “Du er fyret!” (You’re Fired!)

Trump er en af de mindst donerende milliardærer i verden til velgørende formål. Han donerede 3,7 millioner dollars til sin egen velgørenhed over en periode på 20 år, hvilket er mindre end hvad WWE donerede til Trumps velgørenhed alene i 2007.biff-tannen

Donald Trump har forsøgt at sagsøge en forfatter for 5 millioner dollars, fordi han kaldte Trump en millionær i stedet for en milliardær. (Det er 32 milloner kroner, eller 32.000.000,- kr.)

Karakteren Biff Tannen fra Back to the Future-trilogien var baseret på Donald Trump.

I 1990 truede Trump med at sagsøge børsmæglerfirmaet Janney Montgomery Scott, efter at en analytiker sagde, at Trump Taj Mahal ikke ville overleve økonomisk. Analytikeren blev fyret for det, og senere samme år erklærede Taj Mahal konkurs.

Hans familiens navn var oprindeligt Drumpf eller Drumpft, men ændret til Trump, da 30-års krigen opstod i 1600′erne.

Donald Trump forsøgte engang at stoppe opførelsen af et vindmøllepark i Skotland, fordi det ville ødelægge udsigten fra hans golf resort.

I 2012 bannede Trump Glenfiddich Whisky-firmaet fra alle hans hoteller og resorts, fordi firmaet sponsorerede Top Scot-prisen, som blev givet til hans ærkekritiker og nabo Michael Forbes, der nægtede at sælge sit land for at gøre plads til Trumps golfbane.

Mellem 1996 og 2015 ejede Trump en del af eller hele Miss Universe, Miss USA og Miss Teen USA skønhedskonkurrencer.

Trump er blevet sagsøgt over 3.500 gange af sine samarbejdspartnere, entreprenører, kunder, medarbejdere og banker.